miss_nufad

4 months ago 


Alhamdulillah! Dah selesai final exam untuk harini semester 3. Sepatutnya last betul-betul harini, tapi disebabkan usim postponed exam akidah pada hari ahad nanti, maka esok balik rumah dan kembali balik ke asrama hari sabtu πŸ˜‚ tapi harini Alhamdulillah sangat-sangat sebab soalan methodology quran memang terbaik! Tak pernah jawab exam masuk 2.30 keluar 2.40 😌 hahaha memang terbaik lah! Semoga mumtazah dunia dan akhirat. Semoga batch 3 degree quran dan sunnah dekan semua semester ni. Aamin ya rabbal Aalamin.. Bersyukur kita Allah banyak tolong. Inn shaa Allah semua diiringi dengan doa. #singapore #spam4spam #spamforspam #likesforlikes #likeforlike #lovequotes #love #lawaselalu #najah #beautifullife #likesforlikes #vsco πŸƒ #vsco πŸ“· #vsco alangkah tidak perlu ku kembali ke asrama pada hari sabtu πŸ˜† semoga Allah mudahkan segala urusan lain. Aamin ya Allah.. Bila kita dipihak yang benar, tidak ada apa yang perlu kita TAKUT. Hadapinya dengan tenang dan jujur πŸ™‚
1200 5

5 COMMENTS

  • amir_kimiey

    4 months ago

    Soalan mmg amik dr USIM ke?

  • adawiyaharul_te

    4 months ago

    @amir_kimiey yup

  • adawiyaharul_te

    4 months ago

    Amiin... in sha Allah najah..

  • miss_nufad

    4 months ago

    @amir_kimiey bukan ambik dari usim. Mmg kitorang ni usim. Hahaha cuma belajar je di kuipsas. Semua total under usim. Result pun memang usim keluarkan, graduate pun di usim. Tapi, next kuipsas dah tak gabung dengan usim. Means, kuipsas akan ada ijazah quran sunnah under dia sendiri. Tahun junior akak yang last connected dengan usim.

  • mashitahmutalib

    4 months ago

    Nice

SHARE